Favorits 2014

Enguany, contents per molts motius, a mes, la participació torna a registres de glorioses edicions. Amb els cinquanta equips de l'edició de enguany, tot i la retirada també de pilots amb gran experiència, s’inicien les travesses al Transbetxí. Un any mes, el palmarès queda obert a tothom, també a les joves promeses.

Com ja es costum, els trams són més disputats i les diferències menors, i, així, la classificació resulta mes ajustada. Consolidada la seua posició de pilot a batre, el bicampió José Vedrí, defèn les seues aspiracions de obtindre un tercer campionat, de forma consecutiva. En contra, Alberto i Javier Moreno (amb les seues motoritzacions sempre amanides per l’assalt al campionat), Jorge Calpe (amb renovellada màquina campiona) i tot un firmament de pilots locals: Joaquin Meneu, Jordi Nebot, Santi Franch, Omar Piquer, Jorge Nebot, Germán Cano, etc. També pilots de nova fornada com Alejandro Meneu i Guillermo amo. Equips i col·lectius que presenten diverses màquines com Soldacer i La Bolá. I finalment, amb més experiència i màquina reglada, Jens Schuhmman, com a primer pilot no local amb serioses opcions, pel corresponent factor sorpresa.

Com és habitual, donem la benvinguda als pilots visitants, que aquest any vénen des d'Onda, Vila-real, Borriana, Nules, Benicàssim i Castelló. També a Tomás Martín (promotor del “I Rally Sport Mulas Segorbe”, a celebrar l’octubre vinent), als de Canals i l'Alcúdia de Crespins, al primer equip andalús en participar (des de Linares) i, com sempre, als equips alemanys, una participació internacional que segueix en augment.


A tots els participants us desitgem un bon ral·li!